• Το Κύμα - `Ενα εμβληματικό ξύλινο κτίριο πάνω στη θάλασσα στα Λουτρά Αιδηψού. Η ιστορία του θα σας μαγέψει … “Το Κύμα” στα Λουτρά Αιδηψού.Εργασίες αναστήλωσης του ...
    Πριν από 2 χρόνια
Καταδύσεις Θαλάσσια Σπορ – Ψάρεμα


Η περιοχή της Αιδηψού προσφέρει στα πλαίσια της διασκέδασης εκτός από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις, άθληση στις ανάλογες εγκαταστάσεις, τους καλοκαιρινούς μήνες οι πανέμορφες παραλίες γίνονται τόποι ψυχαγωγίας με θαλάσσιο

σκι, kite serf, τζετ σκι και σέρφινγκ, ενώ οι ερασιτέχνες ψαράδες βρίσκουν πάντα μια θέση στους μόλους για τις πετονιές τους ή βαρκούλες για τις καθετές τους. Οι λάτρεις του υποβρύχιου ψαρέματος ικανοποιούνται από το βυθό, που υπόσχεται πλούσια σοδειά.
Ο κυνηγετικός σύλλογος με τον πρόσφατο εμπλουτισμό της πανίδας δεν αφήνει στο περιθώριο τους φίλους του κυνηγιού, σε όλη τη διάρκεια του έτους. Οι λάτρεις της ορειβασίας έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν ανεπανάληπτες στιγμές και εμπειρίες σε όλη την περιοχή χάρη στην εξαιρετική δομή των ορεινών όγκων.



Πεζοπορία - περίπατο 


Η πεζοπορία είναι μια εντελώς φυσική δραστηριότητα και για να ξεκινήσετε είναι κάτι τόσο απλό. Ένας από τους πιο βασικούς κανόνες στην πεζοπορία είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να περπατάτε μόνοι. Οι ομορφιές της Εύβοιας είναι πολλές και τα μέλη του ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας το γνωρίζουν καλά αυτό. Τους αρέσει να ανεβαίνουν στα βουνά, να διασχίζουν τις ρεματιές, να έρχονται στη φύση για να αισθανθούν ελεύθεροι απολαμβάνοντας την ομορφιά της.

ΞΗΡΟΝ ΟΡΟΣ   ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ - ΞΗΡΟΝ ΟΡΟΣ

ΤΕΛΕΘΡΙΟ (ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ - ΣΗΜΙΑ)     ΛΙΧΑΔΑ
 

Ιππασία

Αν θέλετε να πάρετε τα παιδιά σας ή την παρέα σας και να κάνετε μια γρήγορη απόδραση από την Αθήνα, το Κέντρο Ιππασίας, στις Καματριάδες είναι μια πολύ καλή ιδέα για εκδρομή. Θα βρεθείτε σε μια πανέμορφη τοποθεσία, στο Όρος Τελέθριο, μόλις 2 0 λεπτά από τα Ιαματικά Λουτρά της Αιδηψού. Σε μία έκταση σαράντα στρεμμάτων με καλλιέργειες, ο Τάσος και η Κρις έχουν φτιάξει φιλόξενες υποδομές για
δραστηριότητες και διαμονή. Υπάρχει ένα μεγάλο σπίτι με καφέ-εστιατόριο που σερβίρει σπιτικό φαγητό και ποικιλία καφέδων και σπιτικών γλυκών και ένας περιφραγμένο χώρο με παγώνια και ελάφια.



Ποδηλασία
Η ποδηλασία είναι μια αθλητική δραστηριότητα που θεωρείται από τις πιο δημοφιλής στον κόσμο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ποδηλασίας αποτελεί η δυνατότητα της να ανταποκρίνεται σε αρκετά διαφορετικές απαιτήσεις όπως είναι η μετακίνηση, η άθληση και η ψυχαγωγία.
Η Αιδηψός ενδείκνυται για ποδηλασία αφού είναι σχετικά επίπεδη και οι αποστάσεις είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Κάθε χρόνο διοργανώνονται ποδηλατικοί αγώνες με έναρξη και τερματισμό στα Λουτρά της Αιδηψού.



Contact us