• Το Κύμα - `Ενα εμβληματικό ξύλινο κτίριο πάνω στη θάλασσα στα Λουτρά Αιδηψού. Η ιστορία του θα σας μαγέψει … “Το Κύμα” στα Λουτρά Αιδηψού.Εργασίες αναστήλωσης του ...
    Πριν από 2 χρόνια
Αιδηψός


Αν το σμίξιμο του βουνού και της θάλασσας είναι ότι αναζητάς στις διακοπές σου. θα την ερωτευτείς. Και όχι άδικα… Σε απόσταση μόλις δυόμιση ωρών από την πολύβουη Αθήνα, είναι ιδανικός προορισμός για ποιοτικές και οικονομικές διακοπές!

ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ… ΓΙΑ SΡΑ ΣΕ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ!…



Με τον αέρα της «αρχόντισσας», η λουτρόπολη της Βόρειας Εύβοιας αλλάζει πλέον «πρόσωπο», δεν απευθύνεται μόνο σε ηλικιωμένους, αλλά στρέφεται σε όλους εμάς δηλαδή όσοι είναι ή αισθάνονται νέοι. Ανανεωμένη ριζικά, διαθέτει καλαίσθητα ξενοδοχεία και ένα χαμόγελο για όλους.
Στη διάθεση σας βρίσκονται 20 υδροθεραπευτήρια -Spa, εξοπλισμένα με εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, τζακούζι, υδρομασάζ, αερομασάζ και καταρράκτες νερού. Όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν με μασάζ, σάουνα ή χαμάμ.
Η Αιδηψός λοιπόν, απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό, σε όσους αναζητούν σε ένα ταξίδι να χαλαρώσουν, να τινάξουν από πάνω τους το άγχος και να ανανεωθούν (όχι μόνο για να θεραπεύσουν κάποιο πρόβλημα, όπως παλιά). Μπορείτε να κολυμπήσετε στην αμμουδερή παραλία των Λουτρών Αιδηψού με τις ιαματικές πηγές που τρέχουν από το βράχο ή να πάτε ως την παραλία του Αγίου Νικολάου (σε απόσταση μόλις 1 χλμ. από την πόλη) με τα καταγάλανα νερά και την ωραία αμμουδιά. Εδώ, στα ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, θα απολαύσετε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά.

Επιστροφή για ξεκούραση και τι καλύτερο από ένα χαλαρωτικό υδρομασάζ σε ιαματικά νερά, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις Spa. Το απόγευμα, ανανεωμένοι, βγείτε βόλτα στον παραλιακό δρόμο (εδώ έχουν βολτάρει στο παρελθόν πολλοί επώνυμοι, όπως ο Τσόρτσιλ, ο Ωνάσης και η Γκρέτα Γκάρμπο).
Θαυμάστε στα παλιά εντυπωσιακά κτήρια (κάποια αναπαλαιωμένα κι άλλα αφημένα στο «χάδι» του χρόνου…), που μαρτυρούν την αίγλη του παρελθόντος…

Στο τελείωμα της βόλτας, μετά το εντυπωσιακό ξενοδοχείο «θέρμαι Σύλλα» στο Πάρκο, βρίσκεται η Μικρή Βουλή της Αιδηψού, ένας παλιός θεσμός που λειτουργεί ως σύγχρονο βήμα αγόρευσης για τους συνταξιούχους και τους επίδοξους πολιτευτές.



Ξεκουραστείτε σε κάποιο από τα καλόγουστα καφέ δίπλα στη θάλασσα, πίνοντας το καφεδάκι σας ή απολαμβάνοντας λαχταριστούς λουκουμάδες για τους οποίους φημίζεται η Αιδηψός. Σαν πέσει η νύχτα, η Αιδηψός «ντύνεται» στα βραδινά και ζει δυνατά! Το ραντεβού σας κλείνεται στα μπαράκια με ψαγμένη μουσική και δροσερά cocktails και διασκέδαση ως τις πρώτες πρωινές ώρες.


Contact us